Результати вступних випробувань – в “Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ”

На інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» розміщено результати вступних випробувань за шкалою 100–200. Учасники зможуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей.

Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) в розділі «ЄФВВ/ЄВІ. Учаснику вступних випробувань», обравши відповідний предмет.

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до методики переведення тестових балів у бали за шкалою 100-200 результат обраховується для кожного учасника тестування, який подолав поріг «склав/не склав», при цьому враховуються його/її рейтингове місце, а також відсоток набраних балів. Відповідно шкали переведення залежать від результатів оцінювання учасників поточного року.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату вступник може упродовж 3 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів, враховуючи день оголошення, подати власноруч написану апеляційну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти. Детальніше із процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Розподіл учасників вступних випробувань 2019 року, які подолали поріг «склав/не склав» з ЄВІ/ЄФВВ, за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100 – 200 балів наведено у розділі «Звіти/дані. Статистичні дані».

Подiлитися новиною: