Спецсесія ЄВІ-2024: підбито підсумки реєстрації

В Українському центрі оцінювання якості освіти підбито підсумки реєстрації для участі в спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (ЄВІ), яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб

Для участі в цій сесії зареєстровано 10 499 учасників / учасниць, які отримали екзаменаційні листки та сплатили кошти на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти за надання послуг із проведення вступних випробувань.  

Нагадаємо: якщо оплату не було здійснено (або здійснено не в повному обсязі) до 22 серпня (включно), отриманий вступником / вступницею під час реєстрації екзаменаційний листок було визнано недійсним, а реєстрацію скасовано.

Відповідно до Календарного плану організації та проведення у 2024 році спеціально організованої сесії ЄВІ до 9 вересня (включно) зареєстровані учасники отримають запрошення на своїх інформаційних сторінках в «Кабінеті учасника вступних випробувань», а тестування матимуть змогу пройти у період з 12 до 14 вересня. Результати за шкалою 100200 балів буде розміщено в електронних кабінетах учасників 24 вересня.

Подiлитися новиною: