Спецсесія ЄВІ-2024: останній день реєстрації

Сьогодні, 19 серпня, завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. 

Звертаємо увагу на те, що в спеціально організованій сесії ЄВІ зможуть взяти участь ті вступники і вступниці, які в період з 12 серпня до 19 серпня звернулися до приймальної комісії закладу освіти, щоб зареєструватися й отримати екзаменаційний листок, і до 22 серпня (включно) здійснили оплату.

Важливо! До уваги вступників і вступниць, які цьогоріч реєструвалися під час основного або додаткового періоду реєстрації, але хочуть узяти участь у спеціально організованій сесії ЄВІ. Якщо ви плануєте брати участь у спецсесії ЄВІ, вам також обов’язково необхідно звернутися до приймальної комісії, повторно зареєструватися, отримати новий екзаменаційний листок, а вже потім здійснювати оплату. Для вас буде створено нову інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань», доступ до якої ви здійснюватимете за номером нового екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Докладніше про особливості реєстрації за посиланням.

Зауважимо, що проведення спеціально організованої сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) не передбачено.

Подiлитися новиною: