Додаткова сесія ЄВІ / ЄФВВ: розміщено запрошення

Сьогодні, 25 липня,  в кабінетах учасників вступних випробувань розміщено запрошення. У них зазначено дату, час і місце проведення  єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ), єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

Учасникам ЄФВВ / ЄВІ необхідно самостійно сформувати і, як буде змога, роздрукувати запрошення-перепустку зі свого кабінету учасника  на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

ВАЖЛИВО! Рекомендуємо учасникам перевірити правильність оформлення екзаменаційного листка. У разі якщо на ньому немає фото чи підпису представника приймальної комісії, – зверніться до приймальної комісії для усунення недоліків. Якщо учасник / учасниця запізниться або при вході до пункту тестування не пред’явить екзаменаційного листка й документа, що посвідчує особу,   його / її не допустять до участі в ЄВІ / ЄФВВ.

З міркувань безпеки ми не публікуємо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань. Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, і  вступникам, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Подiлитися новиною: