БЄФВВ-2024: вступники коледжів отримали свої результати за шкалою 100–200 балів

Вступники, які брали участь в основній сесії єдиного фахового вступного випробування для вступу на бакалаврат (далі — БЄФВВ), уже отримали свої результати за шкалою 100–200 балів.

Відповідну інформацію розміщено в кабінетах учасників вступних випробувань і передано до  ЄДЕБО. У  вкладці «Результати» також доступна опція формування екзаменаційної картки, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України. 

Нагадаємо: вступникам на бакалаврат на основі НРК5, які бажають продовжити навчання за спеціальностями галузей знань «Управління та адміністрування», «Аграрні науки та продовольство», «Публічне управління та адміністрування», спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Економіка», цьогоріч була надана можливість за бажанням пройти єдине фахове вступне випробування. 

Так бажання складати БЄФВВ з економіки та управління виявила 31 особа, а пройти тестування з аграрних наук охочих не було зовсім. Незважаючи на такі скромні показники, для зареєстрованих учасників було створено всі умови для реалізації права на вступ.  Цим правом скористалися тільки 16 зареєстрованих учасників.

Подiлитися новиною: