НМТ-2024: результати ще трьох сесій розміщено в персональних кабінетах

Відсьогодні учасники, які брали участь в основних сесіях НМТ до 12 червня включно, можуть дізнатися свої результати за шкалою 100–200 балів

Відповідну інформацію розміщено в персональних кабінетах. У  вкладці «Результати НМТ-2024» доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України. Крім того, учасники мають змогу завантажити картку результатів за предметами.

Зверніть увагу, що учасники основних сесій НМТ, які проходили тестування після 12 червня, отримають свої результати на інформаційних сторінках до 2 липня.

До уваги учасників, яким потрібно подати оригінал документа з результатами НМТ-2024 до закордонного закладу освіти 

Сьогодні, 28 червня, з 15.00 на нашому вебсайті буде доступний «Сервіс формування запиту для отримання інформації з відомостей результатів»

За допомогою цього спеціального сервісу можна замовити витяг з відомостей результатів НМТ (довідку з підписом директора УЦОЯО та печаткою установи). 

Ви​готовлення та видавання витягів УЦОЯО здійснює на безоплатній основі в строки, визначені Законом України «Про звернення громадян» – до 5 робочих днів.

Український центр оцінювання якості освіти відправляє оригінали замовлених документів лише в межах України «Укрпоштою» (коштом установи) або «Новою поштою» (заявник замовляє за власний рахунок послугу «Кур’єрська доставка»).  Витяга можна забрати нарочно за адресою: вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ.

Подiлитися новиною: