Національний EdCamp ТОЧКА СТІЙКОСТІ-2024

24-27 червня відбудеться Національний EdCamp ТОЧКА СТІЙКОСТІ-2024 — масштабна подія для педагогів, організатором якої виступає громадська організація EdCamp Ukraine.
Це освітянська (не)конференція для зростання в часи криз і невизначеності.

Головна ідея події — розкрити важливі для вчительської спільноти цінності, які дають змогу переосмислювати і змінювати освіту, сенсово розвиватися у нелегкий воєнний час. Це — свобода, відповідальність, стійкість, зростання. Також одним з фокусів уваги стане різноманіття інтелектів, які має зрощувати в учнівства сучасна школа – це, зокрема, соціальний, тілесний, емоційний, творчий, раціональний та екзистенційний. 

Найважливіші теми у програмі EdCamp ТОЧКА СТІЙКОСТІ-2024: 

  • соціально-емоційні навички: дані, інструменти та методики соціально-емоційного навчання,
  • цифрова безпека: можливості для освітян із підвищення інформаційної гігієни та цифрової грамотності,
  • рішення для педагогічної освіти: презентації прогресивних програм і методик для студентства педвишів та підвищення кваліфікації освітянства,
  • Україна в міжнародних дослідженнях: вимірювання соціально-емоційних навичок ДоСЕН, дослідження вчителювання Talis+.

Протягом події загалом відбудеться 21 сесія із обговореннями, презентаціями, переглядами фільмів, віртуальною фотовиставкою, кінозалами, п’ятихвилинними виступами українського вчительства, освітніми розробками, які можна буде використати у своєму закладі освіти вже завтра, благодійними акціями, подарунками тощо.

Участь у події безкоштовна. Форма реєстрації.  

Сесії та обговорення на Національному EdCamp ТОЧКА СТІЙКОСТІ-2024 транслюватимуться наживо або будуть доступні у записі. Про адреси трансляції, а також докладну програму події, організація повідомить усім зареєстрованим на участь.

Більше про (не)конференцію можна дізнатися на сторінці сайту.

Магістральна підтримка події: Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні; Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA), його проєкт «Трамплін до рівності», що реалізується за підтримки Швеції й Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Міжнародний фонд «Відродження»; Програма «Громадянська служба миру» Civil Peace Service Ukraine – GIZ ZFD; Посольство США в Україні.

Подiлитися новиною: