Статистичні дані

Розподіл учасників вступних випробувань щодо вступу на основі ступеня бакалавра на навчання для здобуття ступеня магістра з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання, за результатами рейтингового оцінювання тесту ЄВІ (англійська, французька, німецька, іспанська мови), а також ЄФВВ (блоки тесту “ ТЗНПК“,Право“) за шкалою 100 – 200 балів


Розподіл учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року, які подолали поріг «склав/не склав» з математики, української мови і літератури, іспанської мови, англійської мови, німецької мови, французької мови, історії України, біології, географії, фізики та хімії за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100-200 балів.


Результати попереднього аналізу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови (основна сесія, 2018 р.)


Підсумки реєстрації для участі в ЗНО-2018


Підсумки реєстрації на пробне ЗНО у 2018 році


Розподіл учасників вступних випробувань до магістратури на спеціальність «Право» за технологією ЗНО, які подолали поріг «склав/не склав» з блоків тестових завдань ТЗНПК, праваанглійської мови, німецької мови, французької мови.


Кількість учасників, які склали зовнішнє незалежне оцінювання з предмета на 195 – 200 балів у 2016 та 2017 роках. 


Розподіл учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року, які подолали поріг «склав/не склав» з української мови і літературиматематики, іспанської мови, англійської мови, німецької мови, французької мови, історії України, біології, російської мови, географії, фізики, хімії за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100-200 балів.


Статистичні дані щодо реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року.


Пробне ЗНО-2017. Реєстрація. Статистика


Розподіл учасників вступних випробувань до магістратури на спеціальність «Право» за технологією ЗНО, які подолали поріг «склав/не склав» з блоків тестових завдань ТЗНПК, праваанглійської мови.


Регіональні показники про учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, які отримали 200 балів за виконання сертифікаційної роботи.


Кількість зареєстрованих, кількість осіб, які взяли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні та кількість учасників, які подолали поріг «склав/не склав».


Розподіл учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, які подолали поріг «склав/не склав» з української мови і літературиісторії України, математики, російської мови, іспанської мови, англійської мови, німецької мови, французької мови, біології, фізикихіміїгеографії за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100-200 балів.


Статистика зареєстрованих учасників зовнішнього незалежного оцінювання-2016


Рейтинг загальноосвітніх навчальних закладів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури 2015 року


Загальноосвітні навчальні заклади, де навчалися абітурієнти, які отримали 200 балів за результатами проходження зовнішнього незалежного оцінювання з двох і трьох предметів


Регіональні показники про учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали 200 балів