5 липня розпочнеться повторна додаткова сесія для випускників з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу

Затверджено графік проведення повторної додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

Участь у цій сесії можуть узяти особи, які проживають в Автономній Республіці Крим, місті Севастополі, неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей або переселилися з них, які є випускниками 2016 року та були зареєстровані для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій. Заяви для участі у повторній додатковій сесії подало 16 осіб: 5 осіб з Донбасу, 11 – з Криму.

Повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 5 по 8 липня 2016 року. 5 липня в містах Дніпро, Київ, Слов’янськ, Херсон відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. Тестування з англійської мови пройде в містах Київ та Херсон, з біології – в Києві, Херсоні і Сєвєродонецьку, з російської мови – в місті Херсон. Зовнішнє оцінювання з цих предметів буде проведено 6 липня. З математики тестування відбудеться 7 липня в Києві, Слов’янську та Херсоні. Зовнішнє оцінювання з історії України та фізики буде проведено 8 липня. Абітурієнти матимуть можливість проти тест з історії України в містах Дніпро, Київ, Слов’янськ, Херсон, з фізики – в місті Херсон.

Графік проведення повторної додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти в 2016 році, затверджений наказом Українського центру оцінювання якості освіти від 22 червня 2016 року № 124 розміщено у розділі «Нормативні документи».

Подiлитися новиною: